Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Siemanko. Mam na Imię Mateusz, 22 lata i jestem z okolic Skierniewic. Interesuję się grami, muzyką, filmami, tańcem i ala Parkour Na sieć zaciągnęła mnie najwspanialsza psiapsiółka Ola którą niektórzy z Was już poznali. Gram na DD2 + DM i jak na razie bez zarzutów. Oczywiście jak wiadomo cheaty zawsze się trafią. Ale co poradzić ^^ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Kuku ! My się znamy , ale witam Pana ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 No cześć. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi