Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jestem Marcin, mam 18 lat, słucham polskiego rapu (tej strony mniej buntowniczej, a raczej podwójnych, hashtagów, freestyle'u troszkę, itd.). Interesuje się sportem dość ogólnie, ale nie ukryje, że jestem fanatykiem piłki nożnej. Gram ostatnio coraz częściej na OnlyDD2#2, a korzystając z doświadczenia na stanowiskach admina, opiekuna, moderatora itp. będzie mi zależało na pomocy przy walce z cheaterami czy może nawet później polityce serwera. W każdym razie miłej gry i jeszcze raz siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Siemanko :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witaj i zapraszamy na inne serwery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi