Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 [align=center]Mam na imię Paweł, mam 18 lat i mieszkam w Gryficach. W kilku zdaniach postaram się przybliżyć Wam moją osobę, no. Gdy jest mi źle lub potrzebuje wyciszenia, uciekam w świat muzyki, bo tam czuję się najlepiej. Słucham jej, w każdej wolnej chwili, co poprawia mi humor i odzwierciedla to, co czuję. Czasem lubię pożartować, pośmiać się, a czasem jestem strasznie poważny. Zadziwiająco często i dużo rozmyślam o różnych rzeczach, sytuacjach, ludziach, o świecie i ciekawych miejscach, czy podróżach o których marzę. Lubię, gdy wokół mnie coś się dzieje. Ogólnie rzecz biorąc, jestem inny niż moi rówieśnicy. Nieraz mi z tym trochę ciężko, np. gdy chce czasem zostać sam na sam z moimi myślami, inni nie pozwalają mi żyć, uważają od razu, że mam doła, że coś sie stało, bo na co dzień jestem raczej pieprzonym wariatem, który żyje z przypałów, tryskam humorem, a takie rozmyślanie nie jest u mnie normalne. Każdy człowiek potrzebuje trochę wyciszenia, zastanowienia się, czy nawet uspokojenia. Słuchając muzyki przywiązuję bardzo dużą uwagę do tekstów, dlatego też nie mam ulubionego rodzaju muzyki, bo w każdej znajdę coś, co mi sie spodoba - chociaż, większość nut, które słucham, to rap. Teksty muszą mieć głęboki sens, przesłanie, a muzyka w której nie ma słów, musi mieć dobry klimat, żeby mi sie spodobała. Kocham też być blisko natury, bo mnie uspokaja i daje natchnienie do sensownych rozmyśleń i chęci poznania tajemniczego świata, który kryje dla nas tyle niespodzianek. Przez to właśnie lubię podróże i marze o odwiedzeniu na świecie kilku specyficznych miejsc, które mają swoją kulturę, np. Barcelona, Madryt, czy Londyn. [/align] [align=center]______________________________________[/align] [align=center] [/align] [align=center]Chętnie zostanę u Was grafikiem [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Hejka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi