Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Siemanko wszystkim. Jestem Damian mam 16 lat, jestem z Rybnika (Górny Śląsk). Gram na serwerze COD od wczoraj, choć to krótko jestem dobrej myśli i sądzę, że zagoszczę tutaj na dłużej. Może teraz więcej informacji o sobie... moim jednym z największych hobby to piłka nożna, może i nic wielkiego nie osiągnąłem to bardzo kocham ten sport, interesuje się również e-sportem (League of Legends), słucham dużo muzyki... są nimi reggae i rap. Mam duży dystans co do swojej osoby i lubię się pośmiać z siebie z moich wad czy też z innych... Do zobaczenia na CODzie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi