Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nick:Grałem na wielu nickach takich jak : Domen , DmS , DomS , RaszuRPK , Komunista , LuFa , Sknera ,Generał Torpeda i wiele innych wszystkie z tych nicków został zbanowane na perma a ja nadal gram Wiek:9 Doświadczenie (w byciu adminem):Wysoki poziom . Znajomość AMXX (W skali 1-10):10/10 Staż w CS-sie:5 dni Steam / NonSteam: NonSteam ale jak dostane admina to go kupie ok? Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie chce mi sie szukac Dlaczego TY .!: A nie wiem tak jakos ja sie nadaje pomimo tych permów nie? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na tym serwerze to 0 minut bo jebie klocem . Kontakt:ale jaki kontakt chodzi o gniazdko ? Jebać gracza o nicku PeQ. tzw - Ośrodek NO TO LICZE ŻE DOSTANE TEGO ADMINA NO BO CO DOMEN MA NIE DOSTAĆ ? wy kurwy nie zamykajcie temau bo ja chcem admina szmaciory !!!! chuj wam do du-py ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 zalosne... Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi