Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Niektórzy gracze (ja też) narzekają na to że na serwerze "latają" same 200-300 lvl i nie da sie grac. Wiec prosze w imieni prawie wszystkich graczy z niskimi levelami o zresetowanie lvl na serwerze CoD-MoD 400 w najbliższym terminie. Dziękuję za uwage i prosze o zrealizowanie mojej i innych graczy prośby Pozdrawiam ~FifikPlayGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Jestem Oczywiscie Za. Cały serwer narzekał ze same wysokie lvle i powinni zrobic reset. Gracze z niskimi lvlami po prostu wychodzili z serwera . Gracz ktory ma 1lvl nie ma szans z 200-350lvl . Wiec tez prosze w imieniu calego serwera o reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Rozmawiałem z @aquax. Reset będzie na początku tego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi