Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nick: XandroS^ Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Xandros%5E&Search=Search Dlaczego TY .!: Zacznę od tego ze jestem spokojny i nie wdaję się w kłótnie z innymi graczami jestem bezkonkurencyjny składam podanie o admina ponieważ czasami nie ma admina przez długi czas na serwer wszedł cheater i ludzie się denerwują niepotrzebnie po drugie składam to podanie ponieważ jest mało adminów na tym serwerze myślę ze będę dobrym adminem tego serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny (czasami 4) Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Tak -steam -znajomosc amx -widze cie na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Na TAK Steam Aktywność Amx Lecz pobądź na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Tak -Steam -Amx -Często na serwerze -Na pewno się przyda nowy admin, gdyż z adminami na tym serwerze to krucho. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ja również jestem na tak. Sprawiasz wrażenie ogarniętego. Zgłaszasz mi cziterów i osoby łamiące regulamin na steam. Tylko 1 zastrzeżenie odwiedzaj forum Zostajesz przyjęty na posadę admina CoD 400. Zgłoś się do H@/S@ o dodanie rangi. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi