Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 a wiec.. wyslalem smsa, dostalem kod na premke, haslo, wszystko dobrze az do momentu zmiany mapy - pokazuje mi w konsoli "Invalid password!" i Kicked: Reason: "you have no entry to the server".. kompletnie nie wiem co sie dzieje daje screeny... a chcialem pograc ninja :C jesli da sie cos z tym zrobic (prawdopodobnie cos sie nie skopiowalo, wiec dlatego nie dziala, a moje proby wpisania komendy w konsole nie powiodly sie) to prosze o reset hasla/zmiane premki na inna. prosze o jak najszybsza odpowiedz co mam robic, w miedzyczasie sprobuje cos sam pokombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Musisz wpisać hasło: setinfo _pw haslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 TAK BARDZO CI DZIEKUJE! DO ZAMKNIECIA <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi