Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: oW |` 420 BLAZE IT Godzina, data zdarzenia:~11:40 Mapa:de_dust 2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:50830225 Uzasadnienie: Nie wiem o co chodzi wbiłem na chwile na ts3 byłem afk wchodze na serwer i ban [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'NoRecoil' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:50830225' [AMXBans] Your IP: '176.103.173.28' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Serwer wykrył u Ciebie skrypt i Cię zbanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Zbanował Cię skrypt, więc ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi