Cowboy Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Nick: Chef Villy Wiek: 32 lata Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre ponieważ miałem już kiedyś Admina na tej serwerowni jka był jeszcze Consecuente tak jak i teraz jest aquax mój stary ziomek i wielu innych sprawowałem się bardzo dobrze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Oj bardzo sporo od 1.5 Steam / NonSteam: Oczywiście że Steam Dlaczego Ty: Myślę że nadaję się na to stanowisko miałem już Admina na tej serwerowni na kilku serwerach tak jak i kiedyś miałem na tej serwerowni Grafika wielu graczy mnie pamięta . Niestety przez jakiś czas nie mogłem grać z powodów rodzinnych nie będę tego opowiadał Kilku starych bywalców wie o co chodziło ale teraz zostało wszystko rozwiązane . Ja jako Admin sprawowałem się bardzo dobrze grałem często Nockami gracze nie narzekali byłe świetna no i oczywiście czysta gra jak wbijał jakiś odpalony to oczywiście od razu został za to ukarany . Na demka oczywiście zawsze były konkretne odpowiedzi i oczywiście nie było żadnych spin i takich innych . Na tej serwerowni grałem dosyć sporo czasu i miałem oczywiście wielu zaufanych ziomali tak jak i gracze uwielbiali ze mną grać to tyle z mojej strony nie będę się rozpisywał bo to nie jest jakaś opowieść o dawnych czasach tylko Podanie O przyjęcie mnie na stanowisko Admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 3 godz. Do 8 godz w porach wieczornych jak i nocnych Kontakt: Oczywiście Steam Pw na forum Jak i na facebook tylko dla zaufanych graczy jak i Administracji A Steam podam po rozpatrzeniu mojego Podania Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego Podania Z powarzaniem : Cowboy oraz Chef Villy Oto link do gt : gram od dziś ponieważ powracam więc nie ma z byt wiele: http://www.gametrack...uery=Chef Villy Steam Id STEAM_1:1:115203813 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Jestem na tak. Kulturalny i pomocny. Admin grający wieczorami się bardzo przyda, ponieważ dostawałem informacje, że czasem po 1 wchodzą cziterzy i nie ma kto banować. Admina już miał kiedyś, więc ma doświadczenie. Nie widze przeciwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Poczekałem z wypowiedzią od kiedy mnie powiadomiłeś o podaniu i widzę że nadal nie wchodzisz na serwer, nawet po złożeniu podania. 30 minut w ostatnich 7 dni to kpina troszkę, a widzę Cię na Cs;ie codziennie. Brak aktywności, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi