Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 1. Nick z TS:2Fast4You 2. Kto zawinił / problem:Badek 3. Opis sytuacji / problemu:Byłem na ts i graliśmy w chińczyka na kurniku z Zgrywkiem, Easym, Neq i Kasią. Badek się wkurzył bo każdy się z niego śmiał że przegrał bo wcześniej powiedział że wygrał kilka razy z Kasią. )(Ale to nie o to chodzi) Easy wyzwał kasię i ja do Badka napisałem że on ją wyzwał i 15 minut później wyszedłem z ts. Wbijam teraz a tu ban na 2 dni z powodem "WON" Dostanę ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Smutne, wydaje mi się, że nie dostaniesz UB Pierścionek. Musisz przemyśleć swoje zachowanie. a I masz multi konto na forum. Zaraz się tym zajmę. Dzięki, że mi przypomniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Sprawa z jego drugim kontem na forum była wyjaśniana, zresztą gracz pisał jakiś czas temu przywitanie. Przedstaw graczowi za co dostał bana, bo cały czas się o to ubiega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Siał za plecami ferment i prowokował ludzi na kanale. Myślę, że wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik. zgrywek, dnia 22 Lip 2014 - 23:15, napisał: Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik. Wchodzę na kanał i powiedziałeś, że on prowokował. Teraz na forum zmiana zdania? Hmmm fajnie fajnie , biłeś , poobrażałeś go , dałeś mu bana i wyszłeś. Nie chce się narażać tobie Badusiu ale ja się nawet nie odzywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Co ??? kogo niby prowokowałem ? Siedziałem na kanale z Zgrywkiem, Kasią, Easym, Neqem i nikogo nie prowokowałem wbiłeś na kanał i zacząłeś mi po rodzicach ciskać to co nie miałem ci nic odpowiadać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Co ??? kogo niby prowokowałem ? Siedziałem na kanale z Zgrywkiem, Kasią, Easym, Neqem i nikogo nie prowokowałem wbiłeś na kanał i zacząłeś mi po rodzicach ciskać to co nie miałem ci nic odpowiadać ? Tak oczywiście. Zwołaj jeszcze sąsiadów, żeby dali takie informacje. Powód jest jasny. Dam Ci ub, ale jeżeli jeszcze raz usłyszę bluzgi i prowokacje skierowane w moją stronę, to już nie wejdziesz na tsa. Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik. Wchodzę na kanał i powiedziałeś, że on prowokował. Wcześniej zaczął mnie tyrać, a ja jego kolegą nie jestem. Teraz na forum zmiana zdania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi