Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: DenyOSIZ Godzina, data zdarzenia: 17:30 2014-07-23 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:53787779 Uzasadnienie: Dostałem SS, których nie ma w moim cstrike. Wiem, że to może być śmieszne lub ktoś powie "pewnie brudne, cheater!". Tylko w tym problem, że gram czysto i mam przegrane ponad 1tyś godzin. Więc może ktoś mi powiedzieć co mogę dalej zrobić? Moja sugestia jest taka aby jakiś admin przejrzał HLTV, to może w tedy stwierdzi czy byłem odpalony czy nie. Z resztą kupiłem sobie ostatnio fajne słuchawki które wprowadzają nowy poziom gry. (jak ktoś będzie chciał to mogę podać model, żeby nie wyszło, że jestem "chwali piętą" ) Edit: Znalazłem moje nieszczęsne ss, ale także przeczytałem regulamin ODD2 i jestem załamany. Niestety mam celownik do AWP. Ignorantia iuris nocet. Jednakże, mam nadzieję, że może łaskawy H@ dałby mi drugą szanse pod warunkiem usunięcia go. Link: http://speedy.sh/DNnyu/HalfLife00.zip P.S. Miałem problem z odnalezieniem ss, bo nie zwróciłem uwagi, że są w rozszerzeniu tga i po prostu nie rzuciły mi się od razu w oczy. :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Proszę bardzo dla Ciebie poradnik jak je znaleźć. http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Szukaj pliki o nazwie HalfLife00.tga HalfLife01.tga itp Dostałeś fotki więc musisz je gdzieś mieć u siebie. Nie będziemy sprawdzać HLTV, ponieważ fotki zostały Ci zrobione i musisz je wstawić w celu dostanie UB. Masz 24h na wstawienie ich. // Racja, celownik u awp jest zakazany. Jest możliwość odpracowania bana robiąc 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi