Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: Gazowany Smalec Godzina, data zdarzenia: 10:20 Mapa: de_dust4 STEAM_ID / IP: 94.254.209.141 Uzasadnienie: Jakie do cholery txt? Na nic nie wchodziłem @Edit Nie dałem nazwy serwera w temacie, nie wiem gdzie zmienić... COD 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Bez dowodu czy byłeś na txt czy nie, nic nie zrobimy. Poczekaj na HLTV i udowodnij że nie byłeś na txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Zabij admina, dostań bana. Ok, nieważne, zamknijcie. I tak wygaśnie za 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Na prośbę gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi