Szklok Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć, jestem Szklok... nie piję od 2 miesięcy... ups sorry, nie te forum ... A tak na serio to cześć, mam na imię Jarek, mam 18 lat i miałem niezłą przerwę w graniu, jakieś dwa lata. Po tej przerwie fajnieby było znaleźć sobie jakiś taki swój kącik, dlatego tu jestem. Kto wie może zostanę tutaj na dłużej . Tak od siebie, to uczę się zawodu jako mechanik samochodowy, tworzę beat'y i ogólnie kocham kulturę hip-hop. Zaznaczam, stary/oldschoolowy hip-hop, nie te badziewie co teraz jest. Uwielbiam też klimaty jazz'u/funk'u/soul'u. Mimo młodego rocznika lata 90' są mi bardzo bliskie . Myślę, że będziemy żyć w zgodzie i miłości, nie boję się nowych znajomości Gdyby ktoś się zastanawiał co to jest "Szklok", z góry odpowiem, że jest to po śląsku "landrynka" Tyle z mojej strony, nie boję się żadnych pytań. Chętnie poznam nowych towarzyszy do strzelania. Strzałeczka i miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 to witaj landryn i zapraszamy na ODD2#2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam i zapraszam na DD2/INF ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100.promili.we.krwi Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam , wpadaj pocwiczyc skilla na dm-dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Powitać,Zawitać,Przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonz1k_B Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Siemandero :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 hejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Cześć :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi