Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam serdecznie, Pytanko formy technicznej. Stary fotel, który pamięta jeszcze Hitlera poszedł na kubeł i muszę wybrać nowy. Pracuje przy komputerze w domu aktualnie i oczywiście gram;) dlatego muszę wybrać coś nowego, wygodnego. Dlatego pytanie kieruje do osób które miały już podobny dylemat. Waham się między Fotel obrotowy Prado - Nie oszukujmy się jak za taką cenę to wygląda jak fotel prezesa a, Krzesło biurowe Intrata - ciut droższe ale nie jestem przekonany do końca jeżeli chodzi o tą siatke Proszę o pomoc i ewentualne sugestie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Kup sobie fotel obrotowy zawsze możesz się pobawić kręcąc się w koło.Nie no,ale jest wygodniejszy niż biurowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Kup sobie fotel obrotowy zawsze możesz się pobawić kręcąc się w koło.Nie no,ale jest wygodniejszy niż biurowe. Biurowy tylko z nazwy praktycznie. Zaznaczam że pracuje przy komputerze w domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No to lepiej taki.Ja też mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi