Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Nick: Joe Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-ie: ponad 10 lat Steam / NonSteam: 0:0:17537033 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: niestety nie mam GO,ale to nie moja wina bo chce zakupić i pograć ale skoro nikogo nie ma to nie będę siedział na spect, a wiec i nie będe narazie kupował..... helloooooo Dlaczego TY .!: Ponieważ jest poważny, dojrzały emocjonalnie i mapa dd2 jest jedyna jaką w miarę znam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2H Kontakt: 0:0:17537033 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Masz lajka. Przestań pić paskudzie. /Przeniosłem do odpowiedniego działu. Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 hahahahahahaahahahahahahahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi