Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Witam, Otoz chcialbym zaproponowac dwa dodatkowe pola w profilu uzytkownika tj. BattleTag oraz SteamID. O wiele latwiej byloby spolecznosci MH odnalezc sie i porozumiewac poza forum czy tez serwerami MH. Samo pole tj. Platforma niczemu tak naprawde nie sluzy. Czekam na wypoweidzi pozostalych osob dot. tej propozycji:) Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Wszystkie dane kontaktowe zawsze można sobie wpisać do pola "O mnie" lub w sygnature.. więc dla mnie jest to zbędne. Ale z drugiej strony też by nie przeszkadzało, więc chyba tylko zależy od administracji i od tego czy inni też by takie pola chcieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Zbędne , wystarczające są pola jakie są Wszystko inne można dodać "o mnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Podzielam zdanie Złego, zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Masz przecież w kontakcie pole Steam. Sugerujemy tam wpisanie nicku/SteamID. Z BattleTag i innych podobnych zrezygnowaliśmy, nikt tego nie wypełniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi