Cthulhu2 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Na wielu zagranicznych forach gdzie czorce i marudzę, znajduje się taki dział.. można nazwać go inaczej ale pierw przestawię o co chodzi. Użytkownicy tworzą tam tematy typu kto by wygrał w starciu jakichś postaci np. Obcy vs. Terminator, Superman vs. Thor, Bohater z Assasyna vs. Ash z pokemonów.. Pewnie już rozumiecie o co chodzi.. Użytkownik chcący zacząć dyskusję tworzy temat o nazwie postaci które będą walczyć. W środku umieszcza ich podpisane (oraz skąd są) zdjęcia oraz na samym dole miejsce starcia. Przykład: Harry Potter Malzahar (League of Legens) thx Bene Miejsce walki: Nowy York Odpowiedzi trzeba uzasadniać, bo inaczej będą spamem i będzie to psuć zabawę. Dodatkowo wprowadziłbym zakaz robienia dwóch identycznych tematów typu. Kura vs. Indyk i Indyk vs. Kura (chyba że miejsce walki by się różniło i mogłoby to zmienić wynik). W tematach można umieszczać również inne postacie, nawet ze świata realnego powiedzmy Chuck Norris i Kliczko na biegunie Lecz mówię jeśli to przejdzie to można zmienić nazwę bo nie wiedziałem jak to ująć. Na innych forach cieszy się to popularnością Ale w Polsce bardzo, bardzo, rzadko to spotykam.. Ale co wy o tym sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Powiem tak propozycja nawet mi się podoba, niektórzy by się pobawili, ale raczej to w off-topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Tak, oczywiście w OT zapomniałem dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dla mnie ok. Jakoś pierwszy raz coś takiego widzę ;D Za mało światowy jestem na to wygląda. Zawsze to jakieś urozmaicenie i wyżycie się na klawiaturze. Do offtop oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Mi tez pomysł się podoba PS. Wygrałby Harry Potter ,ponieważ używa zaklęć i potężnej magii ,potrafi się teleportować ,jest niewidzialny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ZA Też myślę że Harry ale dlatego że Maza nie jest z świata ludzi i potrąciła by go taksówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Malzahar do uja waclawa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Malzahar do uja waclawa ;P Już, już dzięki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Możesz działać. W off-topicu wszystkie chwyty dozwolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi