Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: Przed chwiłą. Nick admina/gracza, który zawinił: Tiblu Dowody: http://iv.pl/images/44002621206840226743.png Świadkowie: Całe forum może zobaczyć temat z moją prośbą o UB. Uzasadnienie: Ta, zabierzcie mu flagi, dajcie mu warna, dostałem 2x ssy, raz 1 ss, drugi raz 5 ss clear, nie wiem czemu ten admin tak sie uparł. Do tego powyższy ss pokazuje że On najpierw pisze "Half Life 05 naprawdę super" potem zamyka bez UB, a nastepne daje UB. Proszę o roztrzygnięcie tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dostałeś ub to po 1 Po 2 pierwszego bana dostałeś chyba od Kuki ale poszedł reset serwera i wszystkich wywaliło. Za 2 razem ja Ci osobiście dały ssy bo grałeś zbyt pięknie, a na 1 ssie którego dostałeś nie było wiele widać. Staty 52-4. Jeśli już piszesz skargę to napisz ją na mnie a nie na człowieka który Ci dał unbana. I jeszcze Ci powiem że to jak nazwałeś plik z ssami to już przegięcie. Wulgaryzmy w nazwie, no nawet nie powinniśmy tego sprawdzać. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie ma wzoru, skarga na nie tego admina co trzeba. Nie wiem nawet o co ci chodzi, piszesz że dostałeś bana z powodem wstaw ssy, za chwilę w tym samym temacie piszesz że TiBlU zaliczył miss click i wcisnął bez UB po czym za chwilę się poprawił. Jak już się zdecydujesz o co ci chodzi to napisz coś normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi