Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nick: OdPaLaJ Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem):bylem adminem na 1 serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam: non steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/OdPaLaJ/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: bo gram dość dużo na tym serwerze i rzadko kiedy są admini a gdy ich nie ma najczesciej graja cheatery na aimie lub wh co przeszkadza w normalnej grze non stop miny w przejsciu przed drabina na drabinie na schodach chcialbym temu wszystkiemu zapobiedz i mysle ze serwer by na tym zyskał gdyż nie odchodzili by uczciwi gracze przez tych nieuczciwych. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 12 godzin Kontakt: wiadomosc na MULTI HEAD do OdPaLaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak steam Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 podobnie jak u innych jestem na tak (na okres probny) +wiek +mało adminów zmieniam zdanie: jestem na wielkie nie -obraża nie rób spamu bo masz opcje edytuj. gdybyś zgłosił na u@ cziterów czy co Ty tam chciałeś sprawa wyglądałaby inaczej. skąd mam wiedzieć o kogo Ci chodzi?... skoro nie jestem dobrym adminem napisz skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 moze stad ze wszyscy pisza mowia ze szotgun ma aima i ze klada miny w przejsciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 podobnie jak u innych jestem na tak (na okres probny) +wiek +mało adminów zmieniam zdanie: jestem na wielkie nie -obraża nie jesteś dobrym adminem. ktos miał nagrać chyba na YT nie prawdasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jestem na Nie: -obraża innych graczy -nie widze cię od 3 dni na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja również na NIE. edit. Obraza innych graczy tak jak up oraz bezsensowne nabijanie postów, przykład : http://multi-head.pl/topic/36536-ktos-sie-podszywa-pod-graczy-z-top15-i-pod-admin%C3%B3w/#entry199400 Pozdrawiam, RyChu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi