Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 To znowu ja sorry ze tak szybko powiedzialem ze wszystko dziala lecz sie pomylilem nie ten server wziolem heh ^^ no nadal nie moge wejsc na ten server cod mod 200 lvl router resetowalem POMOZE KTOS? W konsoli wpisuje connect i ip i takie cos wyskakuje BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 69 ] connect 80.72.40.110:27008 Connecting to 80.72.40.110:27008... You have been banned from this ser Moglby ktos sprawdzic czy ja mam bana nick :szczuroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 W bansie jest czysto nie masz żadnego bana, prawdopodobnie łączyłeś się co chwile z serwerem i zostałeś automatycznie zbanowany.. Przeczekaj za jakiś czas to minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Odczekaj trochę czasu i będzie okej łączyłeś się za dużo razy z serwer i właśnie o to taki komunikat Ci wyskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Gracza widziałem na serwerze wiec wszystko wyjaśnione ,po za tym przestarzałe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi