Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Gumiok . [AMXBans] There are 25 minutes and 37 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : al1ve iN tHA CLUB~~ [AMXBans] Reason : ' txt ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 16009856 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.149.52.49 ' Nick admina/gracza, który zawinił:gumiokxd Uzasadnienie:Admin dał mi bana za txt na które nie wszedłem bo jedyne txt jakie są na mapie assault_mega to środkowy budynek który omijam szerokim łukiem gdy zabiłem gumiokaxd predatorem dostałem bana -.- Link ss:http://speedy.sh/vPAzQ/gumik.rar W tym samym momencie bana dostałem prosze o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Dokladnie tak jak powiedziales srodkowy budynek jego dach to txt wiec ban sluszny http://speedy.sh/4dSPm/2014-08-11-00005.jpg ps. nie zabiles mnie z predatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 I po 5 min bana dopiero dajesz -.- ogar ogar !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 na txt byles na koncu 1 rundy na poczatku 2 dostales ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Tak tak prosze o zamkniecie Prezpraszam za kłopot pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ban słuszny , zamykam na prośbę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi