Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam, nie wiem naprawdę o co chodzi w moim banie na tym wspaniałym COD modzie w którym jest wspaniały admin, który niestety zachował się jak gówno nie podając powodu mojego bana. Gram pierwszy raz w te pistolety, mam spore doświadczenie w grze poprzez gry takie jak battlefield 3,4, , Feara 1,2,3, Stallker, wormsy,modern combat zero hour, Ghost recon, modern warfe ,1 ,2 , black ops 1,2, ghost, watch dogs , half life , world of tank .Nie moge zapomnieć o grach akcji takich jak np : Grand theft auto san andreas, Vice city, 3,4, w 5 część jestem przy ostatniej misji. Arma 3 ,wolfenstein,medal of honor , the walking dead.Rzecz jasna gry z konsoli xbox 360 np left 4 dead , w 2 jeszcze nie grałem ale zamierzam. Jestem oburzony niskim poziomem gry dzieci w te pistolety.Grałem w tyle strzelanek i nie miałem problemu z ustrzeleniem kilku chłystków, a admin to chuj bo nie umie graći niech sie schowa i kłania przedemną a nie z zazdrości bany daje. Powinniście mu tego adma odebrać. Mam nadzieje że mój problem zostanie rozwiązany.Pozdrawiam ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dostałeś bana z powodem wstawienia ss'ow. Szukaj 5 plików o nazwie halflife00.tga itdf. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ tutaj masz [poradnik jak je znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Nie umiem wrzucić na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Po pierwsze brak wzoru, po drugie totalny brak kultury, a po trzecie jeżeli chcesz ub to powinieneś złożyć odwołanie w dodatku nie ten dział. Player'ze, nikogo nie interesuje Twoja historia i w jakie gry kiedys grales, a przynajmniej nie w tym dziale. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Mnie na te gry stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi