Mały MeKinToSz Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Nick:Maly MeKinToSz Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):współwłaściciel sieci, moderator, opiekun, admin Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 cały czas coś nowego Staż w CS-sie: 6 lat z przerwami Steam ID:STEAM_0:1:37075263 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Ma%C5%82y%20MeKinToSz/80.72.43.106:27027/ http://www.gametracker.com/player/Maly%20MeKinToSz/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: całe życie nie mam zamiaru pisać do admina wolę sam się tym zająć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od pracy ale od 2-6h oraz często też gram w nocy Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Wielki plus, że często grasz w nocy, admini są wtedy jak na wagę złota . Doświadczenie, wiek oraz staż w jaknajlepszym porządku. Ode mnie masz pozytywny głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Na TAK! -Godzinki -Wiek -Steam -Gra w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Oczywiście że jestem na tak. +Godziny +Wiek +Często obecny na serwerze, w nocy również +Zgłasza +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Na tak +Wiek +Staż +Gra w nocy +Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem na TAK. +Godziny +Zgłasza na u@ +Aktywny +Wiek +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 koleszkę często widuję, w dodatku ogarnia, na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Na tak... Godziny, zgłaszanie na steamie i u@ na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi