Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Twój nick podczas grania: ****** Godzina, data zdarzenia: ****** Mapa: ****** Link do screenów: ****** STEAM_ID / IP: ****** Ta sieć jest do Du..... Kolejny raz dostałem bana i nie posiadam ss'ów. Na innym serwerze z innej sieci także dostałem ss'y i jakoś je mam w "cstrike". Możliwe że to jest błąd, a jak nie to nie wiem. Pozbywacie się lepszych graczy w ten sposób jak widzę... Pozdrowienia dla Adminów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi