Haq# Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam, Niedawno kupiłem klasę konspirant i mam problem. Nie wpada mi 1/1 ze scout'a. Zabijam czasami za pierwszym razem, a czasami za kilkoma strzałami. Byłbym wdzięczny jak by ktoś mi to wytłumaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 przeciwnikowi mogl strafic sie perk notatki kapitana lub gra strzelcem wyborowym ta klasa posiada wbudowana jedna notatke i dlatego nie zabijasz na strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Hmmm tez gram konspirantem i wydaje mi się ze raz też miałem taka sytuacje , ale prawdopodobnie przeciwnik miał klasę strzelec wyborowy , albo miał notatki kapitana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Konspirant jest sprawdzoną klasą i 1/1 na pewno działa. Tak jak powiedział Immortal trafiłeś na osobę co zatrzymuje pociski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi