ImmOrT4L Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ta klasa jest smiechu warta na 10 lvl laduje w goscia z xm1014 i gdy uzyje tego swojego pancerza to bije go az po 10 ? yy.. to chyba jakies nie porozumienie, naprawde smeich na sali i nie piszczie ze bo ktos umie grac ta klasa to ja sie czepiam chodzi o to ze normalnie pompa bije srednio 70 a jak mam zabic goscia ktory ma 150 hp a ja go bije po 10 ? nawet od pleców on zdąży sie odwrócić i i tak mnie zawsze zabije jak na moje klasa do ogarniecia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 JA mam 1/1 z awp a bije typa po 100 smiech naprawde ;]] a z m4 2 magazynki i 30 lvl stoi dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Jak robiłem Space Marine wzorowalem sie na tym: [media] [/media] Chciałem zrobić klase która : Jest twarda Jest wolniejsza od reszty Jest silna Czas trwania defa zostanie zmieniony z 5 na 4 sekundy. Def będzie dawał mniej tymczasowego armora. Najzabawniejsze jest to że osoby które mają na każdej mapie najlepsze staty zawsze znajdą powód do narzekania. A to niewidzialność, a tu "za dużo hp". Z tego też powodu wszystkie przedmioty umożliwiające rashowanie zostaną osłabione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Del hahaha wyszło Ci w 100 procentach gratki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tak jak powiedzialem po osłabieniu partyzanta: następny będzie space Marine , a co teraz? Zobaczymy kto będzie najbardziej karał z non-Premium Stawiam na aspiranta , lub tą klasę z gali i dwoma duchami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Problem space marine rozwiązany. O partyzancie jest wspomniane http://multi-head.pl/topic/38620-anty-elektrykduchyniekt%C3%B3re-klasy/ tutaj. Del poszedł wam na rękę z Spacem, mam nadzieję, że nie będzie już problemu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi