kakadu Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam. Mam problem z rankingiem. Otóż wczoraj grałem na serwie i wszystko było normalnie jestem 1 w rankingu itd. Dzisiaj wchodzę na serwer wpisuje top 15 i nadal jestem pierwszy a wpisując komendę /rank jestem 90 ktoś mi wyjaśni oco chodzi ? Nick napewno mam wpisany dobry bo nawet mam swój lvl na klasach Dodatkowo nie działa mi auto BH na aspirancie i nie można zbierać paczek care package i emergency airdrop Pisałem z tonym on mówi, że reset ranku był to ja mam chyba buga jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tez tak mam wpisze /rank jestem 100+ a gdy wpisze /top15 jestem 2 Co do resetow ranku nwm po co one sa co 1 tydzien ? Na moje reset ranku powinien byc razem z resetem lvli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Potwiedzam mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Czyli jednak w amxx.cfg jest ustawione na IP. Dlatego ludzie mają te problemy z rankingiem. Jak nie wiecie jak to zmienić (to do administracji) piszcie na pw/gg a pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/39068-rankign/ tutaj jest temat juz zaczęty. Proszę o obserwacje go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi