Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Gram dzisiaj an serwerze i w moemencie gdy żucam care package to nie mgoe tego podnieść a predator nie moge w ogóle sterować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Jak masz zle bindy ustawione -,- Może naucz się jeszcze pisać. Rzucam sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Yyyyy a co mają do tego bindy bo nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 KS sa zbugowane i dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 I w ogóle przed chwila gościu który ma item apw sniper i gra strzelcem wyborowytm zadał mi z HE 250 dmg:/ czasmi bronie 1/1 nie działają w ogole troche bugów jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 W sumie fakt... to byłem akurat ja miałem AWP i rzucając granat potrafił zadać 270 obrażen na jednej osobie grałem Strzelcem wyborowym... tak czy inaczej... dziwi mnie fakt... bo strzelec odbija jeden pocisk... więc fakt... gdy podlatuje do mnie ktoś z 1/1 nie zabija mnie pierwszym strzałem a drugi strzał zostawia mi przeważnie od 1-30Hp w sumie nawet mnie to cieszy... ale wolał bym ginąc już od tego 1/1 niż odpowiadać jakim cudem przeżyłem.... mam nadzieje że ktoś z tym coś zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Problem z ks został naprawiony a co z bugami na serwie? bo z tego co zauważyłem nadal są np grałem sobie wczoraj telegrafistą i gościu strzelił do mnie z awp i sam się zabił mimo że nie posiadałem ani perku ani artefaktu z odbiciem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Myślę, że wszystko jest już w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi