maciul Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 czy naprawde wiek w podaniu jest taki wazny? mam 13 lat i chcialbym byc adminem bo gram na serwerze od 2 i pol lat(wcześniej na nicku: maciek_123) liczy sie chyba umiejetnosc , znajomosc i doswiadczenie mam nadzieje ze mnie zrozumiecie bo niedlugo chcialbym startowac na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Kryteria i wzór podania na admina COD45K Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi