Dominik Majak Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Nick GoldPL. wiek 17 rocznikowo 18 Dlaczego ja bo lubię pomagać jestem aktywny staram zgłaszać co mnie nie pokoik na [email protected] spędzam 6-16godz w tygodniu .Mialem 7 serwerów ale je sprzedałem.Starz w cs 5lat AMX8-9 NA 10. KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Na NIE . Dlaczego? Juz wyjasniam. -Podanie napisane niechlujnie. -Nie masz przegranych godzin http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=GoldPL -Uzasadnienie jakos malo przekonuje -Nie napisales czy steam czy non. -Znajomosc Amx do sprawdzenia przez wyzszych ranga -Konto pod podanie stworzone dzis. -Nikt cie nie zna i od razu chcesz admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jakaś kpina.. Masz Aktywnego Bana. Oczywiście na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi