Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Moja prośba o UB bedzie inna gdyz nie dostalem Ssow ... Skacze sobie z serwera na serwer jak mi sie nudzi wszedlem na AIM/AWP/FY byly ze 4 osoby pogralem dwie rundy walnolem bongowi bodajrze banie w biegu zagralem runde wszedlem na mh-[ffa] potem chcem wejsc na AIM/AWP/FY i mam powod Ucieczka przed ssami ... Gram dosc dlugo na tej serwerowni ... mialem robione nie raz ssy za kazdym razem czyste i teraz nie wiem o co chodzi i jestem w szoku czy to moj koniec kariery na MH ? A moze na oczysczenie 1na1 z adminem ktory dal ssy aby udowodnic ze sie myli ?! A moze boi sie podjac takie wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Może mi admin BadBoy[THC] wytłumaczyć co to za powód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jeżeli powód jest, ucieczka to musiałeś wyjść kiedy robił już te screeny, a nie że miał zamiar je zrobić. Może admin ma dowód, że screeny robił a Ty w tym czasie wyszedłeś. Przenoszę do odwoływań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Rozmawiałem z adminem banującym Pomyłka - masz UB i wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi