Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam administracie MULTI-HEDA. Mam problem bo dostałem bana (wstaw foty na Multi Hed 400 lvl ) i przeglądałem wszystkie foldery w zainstalowanym cs'e i nie było. Moim zdanie nie dostałem ss administracja na serwerze cod mod 400 lvl zrobiła błąd za który nie jestem zły ale prosił bym o uban. Bardzo lubię ten serwer i zależy mi na pozytywne rozpatrzenie mojego problemu. Pozdrawiam Bosman-007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hehe sam robiłem ss, i jestem w 100% pewien, że zostały zrobione. Szukaj plików Halflife00.tga Halflife01.tga itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ss'y robione są automatycznie. Szukaj 5 plików o nazwie Halflife00.tgaHalflife01.tga http://multi-head.pl/topic/15233-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ tutaj masz poradnik jak znaleźć. Jeżeli nie wstawisz ss w ciągu 24h jedyną opcją na ub będzie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Zły dział, przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ej no nie ma szukałem w folderze strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Przeszukaj jeszcze raz wszystko dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Brak wzoru. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi