Mas3lko Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nick: Mas3lko Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): duże byłem na 500k ale zrezygnowałem poeniważ nie dało sie grać, znacie mnie pewnie też z 200#2 też oganriam i chciałbym spróbować też na jb Znajomość AMXX (W skali 1-10): około 7 Staż w CS-sie: o kurde chyba okolo 6 lat z przerwami Steam ID: STEAM_0:1:1753779 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: chyba niepotrzebne ? poniewawż nowy serwer Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc ogarnąc serwer od dziecii +2, i fk itd poneiważ mało adminów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ile moge ponieważ wakacje w roku szkolnym też będe poświęcał ile będe mógł Kontakt: steam Mas3lko oraz gg 42472019 na gg rzadko bywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Kosz, dwa identyczne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi