Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nick:Gralem pod nickiem AnDrZeJ ale teraz juz pod AndrzeJ NdS [t] Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem tu adminem chyba niecaly miesiac temu Oczywiscie komputer poszedl sie ***** ale powrócilem . Ale ogólem doswadczenie duze, Bardzo miło mi tu z wami było i myśle ze nadal będzie Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/andrzej/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!:Byłem tu adminem ale mi sie komp zepsuł całkowicie. A nadal bym chcial nim być bardzo miło bylo w waszym gronie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5+ h Noł Lajfik Kontakt:PW, Steam : NaTe0 M4A1, GG:46510556 Myśle ze kazdy kto gral przed reklamą mnie pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Niestety kolego w bajki nie wierzę. Piszesz "komputer poszedł się ******" a doskonale widziałem, że cały czas grałeś na steam na innej sieci. W dodatku ledwo wróciłeś i podanie... śmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi