Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam chciałbym się odwołać od bana (nie mojego) ,no ale muszę to zrobić jak chcę se jeszcze pograć , prawda? Wchodzę dziś na serwer , a raczej próbuję a tu takie coś : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : WEEKEND [AMXBans] Reason : ' spierdalaj gnoju ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.18.125 ' [AMXBans] =============================================== Mój nick w grze to "dad of all dads!" mój steam : "dad of all dads!" 4362 STEAM_0:0:37657488 0 00:07 57 0 Dzięki za szybki UnBan oczywiście jak go dostanę choć nie widzę podstaw ,by tak nie było . PS : Ciekawy powód bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Wyjaśnione na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi