Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Mam takie dwie propozycje bo podobno plugin pokazujący czas do wybuchu momby został wgrany ale moim zdaniem nadal jest mało widoczny myślałem bardziej o czym wyświetlajacym się na jakiś kolor z inf paka wybuchnie za 20s. A druga propozycja to wprowadzenie wymuszanego interpu bo coraz częściej spotykam ludzi bez głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wymuszanie interpu na cod modach? Jeszcze tego nie widziałem, a co do czasu paki myślę, że teraz jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No stary jak stoje dosłownie metr od gościa celuje mu prosto w głowe z mp5 i nic nie trafia to chyba coś jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Moze nie trafaisz albo ma jakis perk ? A ten z paka to jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 NO czas paki by sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi