Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Mam pytanko w sprawie długości banów jakie się dostaje gdyż w regulaminie ejst coś takiego że do niektórych przewinien jest przypisana długość bana a do niektórych nie i na samym dole jest napisane: " UWAGA! Co do długości kar to: - 5 min ban - Następnie bany ( Tutaj od poziomu nie przestrzegania regulaminu ale jak admin będzie dawał np ze ktoś nie wykonuje celów mapy np. ban na godzinę to będzie miał rozmowę ) " I załużmy że jest hipotetyczna sytuacja że kogoś obrażam to powienienm dostać najpierw bana na 5 min a gdy to nie pomoże powinienem dostać odpowiednio do przewinienia czyli np na godzinę tak? Bo mój kumepl skarżył mi się że wczoraj dosyał za obrazę bana na 3h a dzisiaj na dzień i uznałem że coś jest nie tak. Tak samo ja raz dostałem bana za skan przed 7s bana na 30m ( i widziałem sporo podobnych banów) i chciałbym się dowiedzieć jak to faktycznie działa bo być może coś źle rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 - 5 minut ( ping ) - 30 minut ( notorycznie zbyt duży ping ) - 30 minut (źle postawione miny, txt, nadużywanie przekleństw, czy notoryczne nie wykonywanie celów mapy, skany przed 7 sek) -1-4 godziny (notoryczne łamanie regulaminu tzn. miny txt itd.) - 30minut - tydzień (kultura w tym wyzwiska itd, często sami musicie zadecydować o długości, tydzień to już ostateczność za notorycznie wulgarne wypowiedzi, obrażanie rodziców, chamstwo ) ?- permanentny ban ( reklama, czitowanie, , groźby i wszystko co w kk. ) Tutaj masz mniej więcej długość kar obowiązujących na naszym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi