Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Nick cheat`era: motyl <'|'> Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: dd2 Link do demka: http://speedy.sh/eZhRY/MOTYL.dem STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_1:1:1254430611 Uzasadnienie: Proszę sobie zobaczyć demko, bo podejrzewam u gracza anty ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Osobiście oglądnąłem demko i nie dałbym za to bana. Było parę akcji ale to tak na pograniczu Farta/Odpała, no ale może niech wypowiedzą się ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jak dla mnie tutaj jest czysto Nagraj dłuższe demko i wtedy wrzuć, bo za mało materiału do oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Oglądałem demko, jak dla mnie nie ma spalonych akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 W takim razie na podstawie naszych ocen zamykam. Jeżeli jest możliwość nagraj coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi