Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 [Multi-Head FFA] KosiKredki Dziś 31-09-2014 21.27 (około) De_Inferno STEAM_1 : 1 : 1270758128 89.151.32.62 Dostałem bana bo jakiś pajac wszedł na moim nicku który różnił się tylko kropką na końcu (KosiKredki.) i włączył sobie aima. A bana bezpodstawnie dostałem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Niech admin Vision pokaże demko. Jeśli nagrywał innego gracza to będzie to widać. Poczekajmy. @Edit. Wiem, ale widziałem, że gracz czeka w swoim temacie i nie miał żadnych informacji, więc postarałem się mu pomóc. Czy to coś złego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Na tym ip są dwa bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 To nie wiem jak to jest możliwe... Da się to jakoś szybko i prosto wyjaśnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 2 aktywne bany na ip + oba bany sa tez z tym samym SID'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi