Gość Guest Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Witam. Mam pewną propozycje co do zmiany w dziale grafiki, a mianowicie zmienić dział "Pojedynki" w dział "Pobieralnia" Moim zdaniem bardziej przyda się dział skąd można pobrać różne rendery, fractale, c4d, czcionki, mockupy, itp niż pojedynki w których nikt nie bierze udziału Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem. Jak coś przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nie lepiej dodać po prostu dział Pobieralnia? W sumie to nie potrzebne jak jest dział "Poradniki" gdzie także, można takie rzeczy wstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Trzeba pamiętać, że "Poradniki" to nie dział to zupełnie co innego niż "Pobieralnia". Stosunkowo więcej będzie tematów i plików do pobrania niż tutków bo łatwiej wrzucić plik do neta niż napisać tutorial. Mi by się nie chciało przeciskać się przez x tematów z plikami do pobrania po to by znaleźć 1 tutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Szczerze i z ręką na sercu usiądź i powiedz mi czy byś z tego SAM korzystał. Osobiście mam swoje wybrane miejsca z których biorę materiały itp. A dział Pobieralnia dodałby kilka niepotrzebnych problemów typu prawa autorskie lub linki które będą padać i będzie trzeba je odświeżać (reupload itp). Przytoczę przykład.. powiedzmy wpadnie Pan X który zapoda nam 10 tematów i w każdym po 2 linki z rarem do pobrania. Nakręci się na rangę grafika i ją oleje, po czym odejdzie z forum bo mu się znudzi. Linki wygasną i kto zrobi reupload? Wydaje mi się że po prostu masz dużo materiałów którymi chciałbyś się podzielić lub pochwalić, ale do tego jest Deviant Art. To nie jest forum graficzne i większość z nas i tak szuka materiałów w google lub w/w deviant art. Dodam że nie używałbym rzeczy z Pobieralni do tego by robić tu grafikę, bo jakie pracy by wychodziły gdyby wszyscy graficy korzystali z tych samych materiałów, gdzie tu unikalność. To jest forum o CS a nie forum graficzne :miecz: Peace bro Pozdr. Cthulhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Szczerze i z ręką na sercu usiądź i powiedz mi czy byś z tego SAM korzystał. Osobiście mam swoje wybrane miejsca z których biorę materiały itp. A dział Pobieralnia dodałby kilka niepotrzebnych problemów typu prawa autorskie lub linki które będą padać i będzie trzeba je odświeżać (reupload itp). Przytoczę przykład.. powiedzmy wpadnie Pan X który zapoda nam 10 tematów i w każdym po 2 linki z rarem do pobrania. Nakręci się na rangę grafika i ją oleje, po czym odejdzie z forum bo mu się znudzi. Linki wygasną i kto zrobi reupload? Wydaje mi się że po prostu masz dużo materiałów którymi chciałbyś się podzielić lub pochwalić, ale do tego jest Deviant Art. To nie jest forum graficzne i większość z nas i tak szuka materiałów w google lub w/w deviant art. Dodam że nie używałbym rzeczy z Pobieralni do tego by robić tu grafikę, bo jakie pracy by wychodziły gdyby wszyscy graficy korzystali z tych samych materiałów, gdzie tu unikalność. To jest forum o CS a nie forum graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi