Mikus Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Nick: LudzieCygana Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam administratora na Jail-Break Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ od dłuższego czasu chciałem powalczyć o administratora Cod 400. Czasami rano nie ma administratorów a są gracze którzy używają nie dozwolonych hacków. Chciałbym też wprowadzić kulture która czasami panuje a czasami nie. Chciałbybm też zaraźić innych poczuciem humoru . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: do 3 godzinek Kontakt: steam forum facebook Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/LudzieCygana/80.72.43.106:27022/ Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuje i przepraszam. LudzieCygana @Tushirek od 2 strony jeszcze mnie nie znasz @KreatywnyAli z tym nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jestem na tak, - Spoko mordeczka, - Ma już admina, więc jakieś doświadczenie ma, - Aktywność w miarę dobra, - Tylko przy tej posadzie musisz mniej klnąć Mikołajku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Ja również jestem na tak: -aktywny -doświadczony -spełnia wymagania Nic tylko brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Łap i moje tak Doświadczenie Dał się już poznać Ogarnięta mordka Więc jak tylko ogarniesz czasowo 2 serwery to czemu by nie dać szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A i ja również jestem na tak +gt +doświadczenie ma +nie robi spin na serwerze +coś tam na u@ zgłasza +raz mi pomógł ^^ (eldorado ) +no i chyba najważniejszy powód- jest mało adminów a dodatkowa para rąk się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Oczywiście, że jestem na TAK +wiek hihi +duże doświadczenie, jest bardzo długo adminem na jb więc myślę, że to podanie nie jest na chwilę +pełna kulturka na serwerze +duużo siedzi na serwie +pomocny +no i wymagania też spełnia Ja bym brała ^^ hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Na tak Jesteś git Spełniasz warunki Ciekawe czy dasz rade być adminem na Jail i na Codzie jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Ja również jestem na TAK +Ogarnięty +Doświadczenie +Aktywność +Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DELOvsky<3 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Na tak -wiek -steam -gt -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jestem na Tak , -wiek i steam, -bardzo ogarnięty, -duża aktywność, -doświadczenie na + , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Na tak -ogarnięty -sam mod menu amx'a to 7/10 więc nie ma co sie martwić że tak mało -Ma admina an jb z którego w sumie mógłby zrezygnować jeżeli tu będzie grał. -Dużo cziterów -Nadaje sie na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi