Gość Guest Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam. Mam następujący problem. Codziennie kasuje mi rank, to znaczy codziennie zaczynam grę ze statami 0:0. Czy rank oprócz nicku obejmuje też ip? Bo te codziennie mam inne (neostrada). ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jakiego serwera dotyczy ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jakiego serwera dotyczy ten problem? cod 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Problemy i Pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Niedługo zrestartuje ranking oraz serwer i wtedy zobaczymy. Brakujące komendy zostały dopisane do plików konfiguracyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi