Gość Guest Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Nick -Rozj3bieCie^^ Godzina /data zdarzenie - 11.09.2014r 20-00 Mapa - de_dust2 IP - 92.63.47.241 Wyjaśnienie- Bardzo proste , zastanawiam się skąd podejrzenie że "czituje" i dlaczego nie zostały mi zrobione ss , i jeszcze jedno dlaczego nie ma nicku admina ? jest mi on troszkę potrzebny . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Rozj3bieCie^^ [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 4096730 ' [AMXBans] Your IP : ' 92.63.47.241 ' [AMXBans] =============================================== Pozdrawia Rozj3bieCie^^ :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Zapraszam admina [Wrz] `Kuki z demkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Było by miło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Admin ma 24h na udowodnienie bana. W tym wypadku ja prosiłem o zbanowanie i to ja rozpisze demko. Nic na tym demku nie grałeś. http://www40.zippyshare.com/v/73417353/file.html Kilka headów wartych uwagi, reszta więcej farta niż czegokolwiek innego. Nic tu nie będzie. /ub /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 mój błąd sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi