Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 [Only de_dust 2] Twój nick podczas gry: H.G PR0F3$$!0N4L # Godzina, data zdarzenia: 13.09.2014r 8:10 Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: IP : 83.238.94.247 Uzasadnienie: DOstałem bana powód "Czitujesz" nawet nie wiem od kogo i za co . Grałem sobie jak zawsze na cod mod ale niedziałał na chwilkę więc wszedłem na dd2 . Zacząłem grac . Grałem normalnie nikt na mnie nie nażekał , że czituje i tym podobnie . Ktoś powiedział , że wychodzą środkiem więc szybko się z campiłem na respie zabiłem 1 kolesia banią potem waliłem żeby scanowac nikt nie wychodził po chwili wyszedł dostał banię odwracam się żeby przeładowac i tutaj ban powód czitujesz . Nie czitowałem bo chcę zostac tutaj na dłużej spycjalnie skombinowałem pieniądze na premki kupiłem i wstałem spycjalnie rano żeby wbic lvl i tu ban . Proszę o odbanowanie :cray: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Zapraszam admina CretivCounter z dowodami w postaci demka dodatkowo na tym ip jest jeszcze jeden ban za ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 O żadnych SS nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nie otrzymałeś SS tylko ban z powodem czitujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 No nie rozumiem gram tutaj chwilę i ja mam stracić swoje premki i przyjemność z gry bo jakiś typek będzie miał ub ? Minęło 24 H więc powinienem dostać ub ! Nie można ub np na nick czy coś ? bo to nie moja wina , że mam takie ip ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Czas miną a admin nie przedstawił dowodów.Proszę o dodanie ostrzeżenia w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Demko dostarczone. +b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi