Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Witam.Mam problem z cs bo gdy sie normalnie zaloguje na swój nick nie moge wejść na ten serwer jestem NS i win 8 wie ktoś może jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Może masz bana albo po prostu kupiłeś premke albo ktoś na ten nick kupił premke i żeby wejść na serwer musisz coś w konsoli wpisać. Spróbuj wejść jeszcze raz na serwer i jak Cie wyrzuci to sprawdź konsole i tam pewnie masz jakąś informacje dlaczego Cie wywalilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Mam premke kupioną i wpisywałem hasło gdy wbije na serwer gra mi sie całkowicie zawiesza i wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Mam premke kupioną i wpisywałem hasło gdy wbije na serwer gra mi sie całkowicie zawiesza i wyłącza Czyli to nie wina serwera ani błędu wpisywania hasła do premki, czyli nieodpowiedni temat. A tylko na tym serwerze tak masz? czy na wszystkich się wiesza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Miałem dziś to samo. Wbijałem na dowolny serwer z listy i nagle zwiecha. Pobrałem jeszcze raz cs i śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jak osoba wyżej, zrób reinstalację cs'a, tylko nie zapomnij Sobie skopiować map itd Pewnie jakieś błędy Ci się wkręciły albo wirusy ;> przeskanuj system na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 No właśnie robiłem relistal i nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Gdy cs'a ściągnąłeś to zrobiłeś tak? może tak pomoże A jak to poniżej nic nie pomoże, to zrób zgodność albo przywrócenie systemu. proces hl.exe do listy DEP, aby to zrobić : a) Start ? Ustawienia ? Panel Sterowania ? System b ) Wybierz Zaawansowane ustawienia systemu. Jeśli zostaniesz poproszony o wpisanie hasła, wpisz je i zatwierdź. c) Następnie w okienku wydajność wejdź w Ustawienia d) Kliknij w Zapobieganie wykonywania danych i Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej e) Kliknij Dodaj? i wybierz plik hl.exe z głównego folderu zainstalowanej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Dobra sam sobie naprawiłem bo miałem jakiś zjebany program na komputerze usunąłem i działa ale dzięki za chęci pomocy daje po + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Hmm takie tematy dajemy z problemami z cs to po 1 Po 2 nie przeklinaj. Po 3 skoro już wyjaśnione zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi