Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Dostałem Bana od jakiegoś znakomitego Admina powód ,, Wstaw ss na forum " najlepsze jest to że tam gdzie powinny być czyli w folderze cstrike tych ss nie ma. Nie mam czitów itp. -,- Nawet nie wiem za co ten ban. Proszę o UB bo nie mam ss -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Po 1 edytuj post i dostosuj się do wzoru po 2 masz tutaj poradnik jak nazywają się ss i gdzie ich szukać http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 To ja przepraszam , że inne konto ale tamto zostało zmiennione hasło -,- już piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Twój nick podczas gry: CaptainKeyGodzina, data zdarzenia: 13.09.2014Mapa: de_infernoSTEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 650248468 ' - ' ' 195.205.173.1 ' Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: Pernament [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0 : 0 : 650248468 ' [AMXBans] Twoje IP: ' 195.205.173.1 ' [AMXBans] =============================================== Brak ss powódem może być zawieszenie kompa w trakcie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Skoro screeny są robione przez pięć sekund przed otrzymaniem przez gracza komunikatu o banie, to przynajmniej jeden gdzieś powinien być :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Patrzyłem i na Non-Steam i Steam nie ma. Proszę o pomoc server świetny :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 W bansie już nie ma bana ktoś dał ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Użytkownik zbanowany za multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi