Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Mam takie pytanie czy to jest taki wielki problem że się odezwałem 40h po banie a regulamin przewiduje 24h? Sry jestem nowy nie znałem regulaminu a i czasu wolnego dużo nie mam i pewnie jestem tu w mniejszości ludzi pracujący. A pytanie czy da się z tym coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jedyna szansa to zrobienie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jest jedyna opcja na UB zrobienie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi