Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 twój nick podczas gry: McGooGle Godzina, data zdarzenia: 02:40 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 89.76.226.165 to moje ip kompa . Uzasadnienie: Więc tak mógł brat mi zrobić włama na konto i nie wiedziałem czy nic nie włączył bo wchodze na cs'a a tu ban a wyszedłem tylko do sklepu 24/7 Proszę o ub nie wiem czy się spalił czy nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Dostałeś bana 10minut temu z powodem wstaw ss na forum. Tutaj masz poradnik jak je znaleźć: http://multi-head.pl/index.php?/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Powiem tylko ze nie wazne czy brat ,wujek, ty, bedzie cos na ssach nie dostaniesz UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Roben nie wypowiadaj się w tym dziale, bo to nie dział dla ciebie. McGooGle masz czas do jutra do godziny 2:34 na dodanie SS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Czas minął bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi