Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Otóż zauważyłem ostatnio , że za zabicie z min u Komendanta albo Sapera nie dostaje się killa w ranku. Przecież to główne źródło fragów :< Można wnieść poprawkę ? Dziękuje za przeczytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Klasa była tworzona właśnie z tą myślą . Jeżeli grasz klasą z rakietami tam też nie dostrajesz killa do ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Myślę, że kille do ranku z rakiet i min są bez sensu, ponieważ to tylko świadczy o nieumiejętności strzelania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Zawsze tak było ze z min i rakiet nie lliczy do ranku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jak miny i rakiety są bez sensu to dlaczego cały ks się liczy do ranku? Przecież to też nie odzwierciedla skila a jeżeli chodzi o rakiety i miny to słyszałem że aby to poprawić to związane jest z tym dużo roboty i raczej nie jest to łatwe do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Zeby wbic ks to chyba potrzebny skill A z miny i rakiet t jest bez sensu gdzie 1 rakieta zabijamy z 5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Miny nie będą liczone do ranku , pozostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi